avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Muncesc de acasa pentru o companie de retail din UK
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Muncesc de acasa pentru o companie de retail din UK

Buna! Muncesc de acasa pentru o companie de retail din UK in departamentul de achizitii: comand stoc, tin evidenta acestuia, mai vorbesc cu clienti sau cu furnizori cand sunt probleme, etc.
As vrea sa imi infiintez un PFA cu norma de venit, altfel ma omoara taxele si as vrea sa stiu daca CAEN 8299 este potrivit pentru asta. As fi mers si pe CAEN 6202 sau 6203 dar mai mult decat diploma de BAC pe profil de mate/info nu am sa ofer. Pareri?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 18:58, 26 Octombrie 2023
Codul CAEN 8299: Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a apare in tabelul cu ocupatiile/activitatile pentru care se poate alege impozitarea pe baza de norma de venit, numai ca activitatea este clar precizata ca fiind cea de dactilografie si stenografie, ceea ce dvs. nu faceti, daca inteleg bine. Insa se potriveste codul 8299 pentru activitate desfasurata cu impozitare in sistem real.
Codul 6202: Activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei 6203: Activităţi de management (gestiune şi exploatare) a
mijloacelor de calcul iar nu este ok pentru simplul fapt ca activitatea dvs. nu este niciuna dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa matei888 matei888 buna ziua trebuie sa-mi fac PFA si as avea cateva intrebari.. - pot sa aleg cod CAEN 6209 avand momentan doar diploma de bacalaureat liceu mate - info ? ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)