avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca faci doctoratul conteaza la salariu, daca lucrezi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca faci doctoratul conteaza la salariu, daca lucrezi la buget?

daca termini doctoratul, conteaza la salariu daca lucrezi la buget?la un moment parca primeai 15% din salariu de baza....si conteaza ca doctoratul sa fie in acelasi domeniu in care profesezi sau poate fi si alt domeniu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 1 Iunie 2013
Daca exista vreo clauza in contractul individual de munca sau in contractul colectiv de muna, da, conteaza. Altfel, nu, nu conteaza !
@ inchiriez2012

O astfel de prevedere exista inainte de toata nebunia cu modificarle salariale din sectorul bugetar.
Acordarea sporului de doctorat este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m. , in c.c.m aplicabil sau in reg.intern al angajatorului ori intr-un act normativ.

Din legea salarizării unitare, legea 284 din 2010, s-a scos sporul de doctorat. Cu toate acestea, o parte dintre bugetari, mai precis cei care au obţinut doctoratul până la sfârşitul anului 2009 au continuat să beneficieze de acest spor, graţie unei alte legi în aplicare.
Bugetarii vor beneficia din nou de sporul de doctorat de 15% din salariul de bază, dacă proiectul de lege al unui grup de senatori PSD va trece de Camera Deputaţilor.
Proiectul de lege a trecut de prima Cameră sesizată - Senatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de doctorat functionar45 functionar45 Va rog sa-mi spune-ti daca pot beneficia de sporul de doctorat de 15%? Sunt functionar public in cadrul consiliului judetean, avand functia de consilier. Ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 a fost pana la urma aprobat. As avea niste drepturi, cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat ContSters229751 ContSters229751 care este baza legala a acordarii sporului de doctorat in cazul in care nu ni se aplica legea salarizarii si nu avem nici contract colectiv de munca la nivel ... (vezi toată discuția)