avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor doctorat

care este baza legala a acordarii sporului de doctorat in cazul in care nu ni se aplica legea salarizarii si nu avem nici contract colectiv de munca la nivel de unitate?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:48, 4 Aprilie 2012
Nu exista nicio baza legala , in acest sens ... posibilitatea acordarii acestui spor poate fi stipulata in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ..
cererea este facuta acum, in conditiile in care nu avem ccm la nivel de unitate, in reg intern nu este prevazut,iar legea salarizarii nu mi se aplica ma, pot lega de alta lege pentru acordarea sporului de doctorat?
Alta lege nu cred ca exista ...:(
multumesc mult pentru sfat
Sporul de doctorat este un spor care s-a acordat angajatilor din sistemul bugetar,reglementat fiind de legile de salarizare,asa cum s-au succedat, in sistemul privat eventual se negociaza salarii individuale mai mari,dar nu am cunostinta sa se fi acordat acest spor...

Alte discuții în legătură

Spor doctorat Danaioana Danaioana Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema> Un angajat, medic, personal contractual, a obtinut >diploma de doctor< in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 a fost pana la urma aprobat. As avea niste drepturi, cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Munca in conditii speciale anna_ema anna_ema buna ziua deoarece lucrez 8 ore la calculator in fiecare zi,am dreptul la vreun spor suplimentar? (vezi toată discuția)