avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate un avocat sã semneze în numele meu? Nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate un avocat sã semneze în numele meu? Nu existã contract de reprezentare

buna ziua. poate un avocat sa semneze in numele meu, fara a avea nici macar un contract de asistenta juridica incheiat intre noi doi????? si in ce conditii ar fi putut sa semneze in numele meu. Eu consider ca mi,a falsificat semnatura. cu multumiri
Cel mai recent răspuns: mmarianman , utilizator 16:33, 3 Iunie 2013
Semnarea in numele altei persoane nu inseamna falsificarea semnaturii.

Daca a semnat cu semnatura lui si nu a imitat sau copiat semnatura dvs. atunci nu este falsificare.

Acum se pune intrebarea : ce anume a semnat avocatul in numele dvs. ????

.... banuiesc ca nu a semnat un contract de vanzare-cumparare prin care v-a vandut bunurile, nu?!?!?
a semnat cererea de chemare in judecata , o cerere de repunere pe rol a dosarului , si imputernicirea avocatiala . dar nu a semnat cu semnatura dansului si sa aplice stampila de avocat, ci mi,a imitat semnatura.
daca puteti sa mai raspundeti ar fi bn . multumesc . cu respect
am inteles. cand vine vb de avocati , marea majoritate uita cod penal, cod civil, articole si legi. in ce tara traim
Daca nu a semnat el, ca avocat, pentru si in numele dumneavoastra actele ci v-a falsificat semnatura semnand cu numele d-voastra si initand semnatura atunci a comis o fapta penala pentru care va puteti adresa parchetului si puteti depune o plangere la barou impotriva sa. In procesele in care s-a prezentat avocatul semnand actele in fals, interveniti si sesizati acest aspect in fata instantelor.

Alte discuții în legătură

Un avocat poate semna in locul clientului cu semnatura acestuia ?? sawy sawy Buna ziua am o mare rugaminte .. am un proces de incredintare minor de 1 an si acum dupa mai mult timp am sesizat ca avocatul doamnei tot semneaza in ... (vezi toată discuția)
Semnaturi false Bibica Bibica va rog sa-mi spuneti unde ma pot adresa daca am descoperit ca cineva mi-a falsificat semnatura pe un document al unei autoritati publice Ce infractiune sa ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)