avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract civil de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract civil de munca

Buna ziua, in contractul meu este specificat cuantumul de 16%- impozitul la bugetul de stat, 10.5% contributia la asigurarile sociale si 5,5%contributie individuala la bugetul asigurarilor sociale.Imi puteti spune daca prin semnarea declaratiei pe proprie raspundere ca nu am alte venituri mi se asigura plata pt vechime in munca....sunt asigurata cu acest tip de contract, pot lua somaj, se pune ca si vechime?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:05, 3 Iunie 2013
Vechime la somaj nu se pune pentru ca din ce ati enumerat nu platiti contributia la fondul de somaj.

Vechime la pensie se pune pentru ca din ce ati enumerat platiti contributia la fondul de pensii (10,5%).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de munca ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, imi puteti spune va rog cu ce se diferentiaza un contract de munca normal fata de unul civil? Multumesc (vezi toată discuția)
Conventie civila Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. In cazul unei conventii civile, ce retineri se efectueaza din venitul brut? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)