avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate ajuta asistenta sociala la un proces de divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate ajuta asistenta sociala la un proces de divort?

Buna ziua, poate sa-mi explice cineva, daca in cazul unui proces de divort cu minori si partaj, poate ajuta cu ceva asistenta sociala?
Cel mai recent răspuns: ldona , utilizator 11:56, 9 Iunie 2013
Cu ce sa va ajute, de ce fel de asistenta aveti nevoie sau la ce va referiti ?
Cred ca faceti o confuzie. In procesele cu minori participa obligatoriu Autoritatea Tutelara din cadrul Primariei care se va deplasa la domiciliul minorilor si al parintelui despartit si va verifica conditiile de locuit. In plus culege detalii despre venituri, program de munca, familia extinsa etc.
Aceasta ancheta sociala constituie proba la dosar si va poate ajuta la solutionarea favorabila a dosarului.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intocmi ancheta sociala intr-un divort, un cabinet de libera practica in asistenta sociala? gabialbu gabialbu Potrivit Legii 466/2004 care reglementeaza statutul asistentului social in Romania, la art. 9 se mentioneaza faptul ca profesia de asistent social poate fi ... (vezi toată discuția)
Divort prin mediere cu probleme andrufl andrufl Buna ziua! Eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam. Avem un copil minor, asa ca ne-am dus la un mediator, sperand sa trec mai usor peste ... (vezi toată discuția)
Ancheta autoritatii tutelare proastasatului proastasatului Buna seara, va rog mult sa ma ajutati sa gasesc cerintele obligatorii carora trebuie sa li se circumscrie o ancheta sociala efectuata in situatia unui divort. ... (vezi toată discuția)