avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua! Am o intrebare. Mi-a fost anulat permisul pentru conducerea sub influenta alcoolului. Anul aceasta pe 30 octombrie fac 1 an de la intrarea deciziei judecatoresti definitive. Intrebarea mea este. Pot sa fac dosarul pentru a sustine examenele inainte de aceasta data sau macar sa ma programez mai devreme peste a da traseul imediat dupa data de 30 octombrie si intre timp sa dau sala pentru ca am inteles ca acuma se programeaza dupa 2-3 luni ca sa dai traseul. Astept un raspuns. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto chenciuleasa chenciuleasa Buna ziua! Am o intrebare. Mi-a fost anulat permisul pentru conducerea sub influenta alcoolului. Anul aceasta pe 19 decembrie fac 1 an de la intrarea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto ramona_biban ramona_biban buna seara. as avea nevoie de un sfat in legatura cu redobandirea permisului auto. sotului meu i-a fost anulat permisul de conducere pt conducere sub ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice toma ioan bogdan toma ioan bogdan Buna ziua In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala. Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)