avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Centralizator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Centralizator

Daca in Centralizatorul pentru a ocupa o catedra in invatamant, pe informatica,nu gasesc Specializarea- Sisteme Informatice Contabile ,obtinuta in urma unui master, de 90 de credite, ci de exemplu Sisteme Informatice de Gestiune,unde ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Echivalare studii: sisteme informatice contabile / sisteme informatice de gestiune Daniela Dinu Daniela Dinu Am absolvit facultatea de matematica in 1997, si un master la A.S.E, in 2008, domeniul informatica economica, specializarea sisteme informatice contabile, si ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere diplomă de studii CeraRadu CeraRadu Bună seara! Am terminat facultatea de Agricultură în anul 1995(5 ani), iar în 1995-1996 am urmat studiile de master cu durata de 1 an(abia se ... (vezi toată discuția)