avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate neplatitoare de tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate neplatitoare de tva

Buna ziua,

Am o societate care devine neplatitoare de tva incepand cu 15.04.2013. Pentru perioada 01.04.2013- 15.04.2013 am depus declaratiile 394, 300. Clientul aduce in luna mai acte din ianuarie, februarie si martie 2013. Cum procedez cu facturile din urma?
Astept raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aylyn87 , utilizator 11:07, 13 Iunie 2013
Depuneti rectificativ la 394 la lunile respective.
Ce fac cu TVA-ul , pentru ca la sfarsitul luni aprilie avea TVA de plata. Dupa ce prind in contabilitate facturile primite ii ramane tva de plata.
Ce declaratie depun pentru tva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa platitor de tva busubianca busubianca Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți și pe mine într-o problemă, legată de PFA. PFA a fost înființată în luna februarie 2013, ca ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Daca se emite o factura in Ianuarie, insa clientul, persoana fizica, imi achita factura in februarie, in numerar. Cand se va inregistra TVA -ul ? In Ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bonuri fiscale in declaratia 394 contawest contawest Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti bonurile fiscale cu valoare sub 100 euro avand imprimat codul fiscal se declara in declaratia 394? Pentru lunile anterioare ... (vezi toată discuția)