De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Legi sugubete
*Legea lui Slous:
Dacă îndeplineşti o sarcină prea bine, vei rămâne cu ea pe cap.
*Legea lui Franko ( privind locul de muncă ) :
Dacă-ţi place ceea ce faci, probabil că faci ceea ce nu trebuie..
* Prima capcană a geniului :
Nici un şef nu va păstra un subaltern care are dreptate tot timpul..
*Legea lui Raphel ( referitoare la afaceri ) :
Cu cât angajaţii au mai puţin de lucru, cu atât vor lucra mai încet.
*Maxima biroului:
Telefonul nu sună niciodată când nu ai nimic de făcut.
*Legea lui Otto :
Întotdeauna faci ceva lipsit de importanţă când şeful trece pe la biroul tău.
*Legea lui Chapman :
Dacă nu poţi să-ţi termini treaba în primele 24 de ore, atunci ... lucrează noaptea !
*Regula lui Harry :
Când nu ştii ce să faci, mergi grăbit şi ia-ţi o mină îngrijorată !
*Concluzia coridorului :
Poţi să te duci oriunde, dacă ai o mină serioasă şi duci cu tine un dosar.
Miracole la bărbaţi
1. Toţi bărbaţii sunt al dracului de ocupaţi.
2. Deşi suntem ocupaţi, avem vreme de femei.
3. Deşi avem vreme de femei, nu prea ne interesează de ele.
4. Deşi nu prea ne interesează femeile, tot timpul avem una lângă noi.
5. Deşi tot timpul avem una lângă noi, ne mai "dăm" şi la alta sau altele.
6. Deşi ne mai dăm la alta sau altele, ne enervăm dacă femeia cu care suntem ne părăseşte.
7. Deşi femeia cu care suntem ne părăseşte, tot nu învăţam din greşelile pe care le facem (şi tot ne mai dăm la altele).
Miracole la femei
1. Pentru o femeie, este tot timpul importantă securitatea "materială".
2. Deşi este important a supravieţui din punct de vedere material, ele tot timpul îşi cumpără haine scumpe.
3. Deşi ele tot timpul îşi cumpără haine scumpe, niciodată nu au cu ce să se îmbrace.
4. Deşi ele spun că nu au niciodată cu ce să se îmbrace, tot timpul se îmbracă frumos.
5. Deşi tot timpul se îmbracă frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "cârpa veche".
6. Deşi ele zic că este doar o "cârpă veche", se aşteaptă de la tine să le faci complimente..
7. Deşi tu încerci să le faci complimente, ele nu te cred niciodată.
Sunt femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Acestea se numesc "fidele"...
Medicul curant
Un tanar medic ajunge intr-o mica localitate pentru a-l inlocui pe un confrate ce urma sa se pensioneze. Plin de bunavointa, medicul mai in varsta ii propune celui tanar sa-l insoteasca in ultimele sale vizite, pentru a se familiariza cu viitorii pacienti.
La prima casa, femeia care locuia acolo li s-a plans ca are greturi si se simte balonata. Fara sa stea pe ganduri, medicul cel varstnic i-a spus:
- Dumneata ai mancat prea multe fructe. Ia tableta asta si te vei simti imediat mai bine.
Dupa ce au parasit respectiva locuinta, tanarul se minuneaza:
- Domnule doctor, cum ati reusit s-o diagnosticati atat de repede si fara s-o consultati?!
- Nici nu trebuia, raspunse varstnicul. Dupa cum ai observat, am scapat stetoscopul si, cand m-am aplecat dupa el, am vazut in galeata de gunoi o gramada de coji de banana. Am fost sigur ca din pricina asta se simtea rau femeia.
- Oau! Extraordinar ! Permiteti sa incerc si eu trucul asta la urmatoarea casa ?
Zis si facut. Aici, femeia care i-a intampinat parea cam nesigura pe ea si a inceput sa li se planga de faptul ca au parasit-o puterile si se simte foarte extenuata.
- Munciti prea mult in folosul bisericii. Rariti activitatile parohiale si veti fi din nou in forma, i-a recomandat tanarul medic.
- Colega, cred ca diagnosticul dumitale este corect. Cum ai ajuns la el ? il intreaba medicul varstnic pe cel tanar, dupa ce au parasit casa.
- Ei bine, dupa cum ati vazut, am scapat si eu stetoscopul pe dusumea si, cand m-am aplecat sa-l ridic, am dat cu ochii de parintele paroh, care se afla sub pat.
Undeva in Romania, ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat ...
Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6. BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul, la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda superba, dragalasa si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei ! Sunt Mirela si sunt blonda ! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate !
Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceiasi viteza. Se repeta faza de cateva ori, incercare de depasire, claxoane si acelasi rezultat. La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare. Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip:
- Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ?
- Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)