Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

emmalavinia 
	    	Utilizator

emmalavinia 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

marinvasile	                   

Sora tatalui meu mi-a lasat prin testament toate bunurile mobile si imobile,eu avand obligatia de a-i asigura  \\"intretinerea necesara pe toata durata vietii ... (vezi toată discuția)
	                    marinvasile	                   

Sora tatalui meu mi-a lasat prin testament toate bunurile mobile si imobile,eu avand obligatia de a-i asigura  \\"intretinerea necesara pe toata durata vietii ... (vezi toată discuția)

silviu35	                   

MAMA e in viata nu a facut dezbatere de mostenire are dreptul ea in viata, eu cu sora avem dreptul dupa moartea ei am cu sora un testament si un certificat de ... (vezi toată discuția)
	                    silviu35	                   

MAMA e in viata nu a facut dezbatere de mostenire are dreptul ea in viata, eu cu sora avem dreptul dupa moartea ei am cu sora un testament si un certificat de ... (vezi toată discuția)

stelach	                   

Buna seara
O persoana singura, necasatorita, fara copii, care detine un imobil  , poate lasa prin testament bunul unei terte persoane , dupa vointa sa.Ce ... (vezi toată discuția)
	                    stelach	                   

Buna seara
O persoana singura, necasatorita, fara copii, care detine un imobil  , poate lasa prin testament bunul unei terte persoane , dupa vointa sa.Ce ... (vezi toată discuția)