gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 ContSters271762 
	    	Utilizator

ContSters271762 
	    	Utilizator	    

ContSters271762 
	    	Utilizator

ContSters271762 
	    	Utilizator	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Mar81	                   

Buna ziua! Sunt casatorit din 2009 si vreau sa divortez (cauza divortului: infidelitatea din partea sotiei) insa nu stiu cum vor fi impartite bunurile. Casa ... (vezi toată discuția)
	                    Mar81	                   

Buna ziua! Sunt casatorit din 2009 si vreau sa divortez (cauza divortului: infidelitatea din partea sotiei) insa nu stiu cum vor fi impartite bunurile. Casa ... (vezi toată discuția)

lavi_marcos	                   

in data de 28.10.2008 am 2 ani de casatorie. sunt la prima casatorie si nu ma mai inteleg cu sotul meu. de 2 luni ma uramareste non-stop, imi verifica toate ... (vezi toată discuția)
	                    lavi_marcos	                   

in data de 28.10.2008 am 2 ani de casatorie. sunt la prima casatorie si nu ma mai inteleg cu sotul meu. de 2 luni ma uramareste non-stop, imi verifica toate ... (vezi toată discuția)

olla28t	                   

Buna ziua,
Sunt inginer si am 2 copii de 10 si 11 ani. Nu ma mai inteleg cu sotia de cativa ani.Tipa si e tot timpul nemultumita.Nici nu lucreaza ( a lucrat ... (vezi toată discuția)
	                    olla28t	                   

Buna ziua,
Sunt inginer si am 2 copii de 10 si 11 ani. Nu ma mai inteleg cu sotia de cativa ani.Tipa si e tot timpul nemultumita.Nici nu lucreaza ( a lucrat ... (vezi toată discuția)