avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer in interesul serviciului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer in interesul serviciului

buna ziua , as vrea sa stiu daca cnform legii primarul imi poate refuza transferul in interes de serviciu la o alta institutie publica
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 11:20, 19 Iunie 2013
nu ati dat prea multe detalii ca sa puteti primi un raspuns concret
sint consilier pricipal la o primarie si vreau sa ma transfer tot pe postul de consilier principal la directia judeteana de evidenta a persoanelor. Directia judeteana de evidenta a persoanelor a facut o adresa in scris primariei prin care imi solicita transferul.Primarul refuza sa imi dea transferul pe motiv ca nu sint fonduri sa poata angaja alta persoana
Sunteti functionar public sau personal contractual?
functionar public
Eu stiu ca nu aveti nevoie de acordul primarului de unde plecati ci de acordul dvs. si cel al primarului unde va transferati.

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public duni duni Am un functionar public detasat la Autoritatea in a carui subordonare ma aflu si am primit instiintare ca in temeiul art 90 alin 1 lit a, alin 2, alin 3 si ... (vezi toată discuția)
Institutia publica refuza sa-si dea acordul in legatura cu transferul in interesul serviciului doris13 doris13 Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla daca institutia publica de la care vrea sa plece functionarul public refuza sa-si dea acordul in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sau dispozitie? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, tocmai m-am angajat ca si consilier juridic debutant la o primarie. Secretarul unitatii nu a prea incantat de idee si refuza sa imi intocmeasca ... (vezi toată discuția)