Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare

Buna ziua.

Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG 29/2011.
Va multumesc

Adresa de email premiersoft@gmail.com
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 09:59, 18 Iunie 2013
Minighid privind restructurarea companiilor
[ link extern ] /

www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)
Model plan restructurare/redresare financiara diskus diskus Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare loredana7703 loredana7703 Buna seara Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)