avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto, recuperare talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto, recuperare talon

Salut! Am cumparat in ian.2013 un Audi A6 avariat, de la o firma de vanzari masini. Din motive independente ,de vointa mea,nu am reusit,sa ma incadrez ,cu inmatricularea , pana in 15.03 (data intrarii in vigoare a Timbrului de Mediu) Si asa , m-am pricopsit cu o taxa de 3500 de euro, pe care , bugetul meu , nu o poate suporta. A ramas optiunea inmatricularii in Bulgaria. Dar, ma regasesc intr-o situatie ingrata! La perfectarea tranzactiei ,masina a fost radiata ,de fostul proprietar, si talonul oprit la politie, conform legii. Ca sa o inscriu in Bulgaria, am nevoie de talonul masinii. Stie cineva sa imi spuna,cum imi pot recupera talonul?

Alte discuții în legătură

Anulare asigurare adno adno Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)