avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... MEDICINA MUNCII
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

MEDICINA MUNCII

Buna ziua!
Sotul meu este in concediu medical din februarie 2012.
August 2013 este ultima luna de concediu medical ce va fi acordata de comisie.
Ce variante are in continuare, avand in vedere ca tratamentul pt care este in concediu medical mai dureaza cateva luni.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:01, 19 Iulie 2013
La terminarea concediului medical, in august, se va prezenta la comisia de evaluare a capacitatii de munca, iar aceasta va stabili ce urmeaza in continuare( daca isi poate relua activitatea profesionala si in ce conditii, daca va fi pensionat, etc)
Multumesc pt promptitudine,
Noi sintem din Timisoara.
Comisia de evaluare a capacitatii de munca este tot acolo unde i s-a prelungit concediul medical cu inca 6 luni (3 luni prima data si alte 3 luni a doua oara)?
Adica merge la aceeasi doctorita?
Multumesc!
In mod normal se va prezenta la aceasi comisie. Nu stiu daca evaluarea a va face aceasi doctorita sau altcineva. Ar fi bine sa luati legatura cu aceasta doctorita si in mod sigur va va lamuri mai bine. Succes si multa sanatate!
In afara de comisie are varianta sa mearga la lucru o perioada in cazul in care la lucru e posibil si apoi sa continue sa primeasca concediu medical pt perioada cat va mai sta internat poate o luna sau doua?
Daca va hotari comisia ca poate relua activitatea, acest lucru este posibil.

Alte discuții în legătură

Concediu medical yo_ionela yo_ionela Buna! Tatal meu a fost operat de cancer in data de 14 decembrie 2010. El se afla in concediu medical de atunci. Intebarea mea este cat poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate burloiunicoleta burloiunicoleta In 2006 am fost operata de cancer la sanul drept,anul trecut a recidivat si am fost operata si la celalalt san.Dupa operatie,fac tratament cu citostatice si ... (vezi toată discuția)
Care este perioada maxima de concediu medical in timpul somajului? aloaurica aloaurica in somaj de o luna,acum sunt in concediu medical.Care este perioada maxima de concediu medical in timpul somajului.Somajul este cu durata de 1 an. (vezi toată discuția)