In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima transa din taxa stabilita. Apoi am renuntat subit fara a depune vreo cere de retragere, intrerupere de studii. Acum 2013 am revenit in tara si am cerut la secretariatul facultatii diploma de BAC pentru a putea sustine niste cursuri de formare profesionala. Acestia refuza sa-mi inapoieze diploma pe motiv ca am datorii restante catre universitate. Le-am cerut macar o copie cu stampila facultatii si care sa dovedeasca ca e conform cu originalul. Nici atat nu am reusit sa obtin. Acum problema se pune astfel, discutand si cu secretara le-am spus ca nu cred sa existe vreo dispozitie legala prin care ei sa imi tina diploma de BAC si mi s-a raspuns pe un ton foarte ironnic ca e legea facultatii.
Acum am cateva variante ori sa imi declar diploma pierduta si sa o refac, ori sa merg cu ei pana in panzele albe si sa imi scot diploma. Mi se pare putin aberant sa platesc ceva de care nu am beneficiat desi recunosc e si vina mea ca nu am facut o cerere de retragere si 2. mi se pare si mai aberant sa le platesc o datorie care oricum s-a prescris din cate stiu.
As vrea sa stiu daca exista vreo dispozitie legislativa care sa dea puterea unei univeristati sa tina diploma de BAC?
si,
E posibil sa pot declara diploma pierduta si sa imi scot un duplicat?
Diploma
onugeorgiana
Buna ziua, am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv, va rog ajutati-ma.In 2008 m-am inscris la o facultate,taxa pe an a fost 1700 de lei, la FR.Am ... (vezi toată discuția)
Retragere facultate
AVRV
Bună ziua, m-am înscris în toamnă la facultate la Marketing Distanță, și am platit prima rată. Am mers de 2 ori la cursuri și am realizat că nu mi se ... (vezi toată discuția)