avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat

am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa dau examenul ptr permis si nu stiu ce sa fac.are rost sa mai dau examenul?
De ce nu?!?!

Nu aveti de unde sa stiti ce hotarare va pronunta judecatorul!

si daca il iau poate sa mil suspende?trebuie sa fc scoala din nou?
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2013
dutu61, utilizator
Daca veti fi condamnat si e f putin probabil sa nu fiti, permisul va fi anulat, veti sustine inca o data examen pt permis dupa un an de cand hotararea va ramane definitiva. Nu veti mai face scoala inca o data.
daca voi fi condamnat va fi cu suspendare sau cu executare?
Cum hotaraste judecatorul. daca nu aveti antecedente, cele mai mari sanse sunt cu suspendare.

Alte discuții în legătură

Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Permis anulat noiembrie 2011,cand il pot redobandi?! ionak88 ionak88 Salutare...Caut si eu un raspuns,o indrumare ceva pt.marea mea problema. In februarie 2011 mi sa suspendat permisul fiind depistat conducand baut,avand ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public - consecinte, necesitate asigurare aparare RisTiN RisTiN Buna ziua,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o seara venind de la lucru cu masina am fost oprit de radar.Eu nu posed permis de ... (vezi toată discuția)