avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Producerea pastelor fainoase
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Producerea pastelor fainoase

ma poate ajuta si pe mine cineva cu detalii referitoare la autorizatiile care imi trebuiesc pentru producerea pastelor fainoase? mentionez ca am achizitionat o masina industriala de facut spaghete si m-ar interesa cum ar trebui sa arate incaperea? trebuie neaparat gresie si faianta in interior ? care sunt regulile ?multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
dana_jeje, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema despagubire din partea societatii de asigurare viobarbu viobarbu Buna ziua! In luna decembrie pe 26 cineva a intrat cu masina in garajul meu, distrugand un gard de beton si peretele din spate al garajului. In garaj aveam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma ... De vara De vara Buna ziua, Detalii si informatii ascunse inainte de semnare contract Am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma in DOMENIU. Inaintea semnarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare investitie mosksha mosksha Buna ziua, Ma aflu in urmatoare situatie: anul trecut in decembrie am incheiat un antecontract pentru achizitionarea unui imobil (casa pe pamant) prin ... (vezi toată discuția)