avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de maternitate, contract part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de maternitate, contract part time

am oare dreptul să lucrez part-time ,dacă sunt încă în concediu de maternitate_?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pe proiect phare Citadela Citadela Buna ziua! Sunt angajata a unei institutii de stat si mai nou part time lucrez pe un proiect phare. Nu stiu daca este posibil sa imi iau concediu de odihna pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez ca medic la spital si urmeaza sa intru in concediu ... Premona1 Premona1 Buna ziua! Lucrez ca medic la spital si urmeaza sa intru in concediu de materniate. In paralel am un srl la care sunt angajata part time ca medic.Pot sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Buna . am muncit incontinuu,am schimbat angajatorul in 6.03.2023 ... anonim20192019 anonim20192019 Buna . Am muncit incontinuu,am schimbat angajatorul in 6.03.2023 la program de 8 ore. În același timp am avut un job part-time de 4 ore,timp de 2 ani. Am ... (vezi toată discuția)