avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda cu buletinul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda cu buletinul

Buna ziua am si eu o problema , un prieten ma rugat sa scot niste bani trimisi prin WesternUnion care ar fi trebuit sa fie de la mama lui dar pe urma am aflat ca banii ar fi din alte surse .. cred ca ar fi inselaciuni ce pot pati in acest caz daca vine politia la mine la usa ? #-o eu nu am nici un amestec pur si simplu am fost prins in plasa
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
dragosrazvan, utilizator
Nu inteleg cum ar putea sa fie vorba de inselaciuni,cand cei de la banca,de la WesternUnion au verificat actul dvs .
Oare s-a facut transferul de bani sau ce s-a intamplat?

Puteti sa dati mai multe detalii ca sa intelegem mai bine despre ce e vorba?
Pai eu am fost si am scos o anumita suma de bani cu buletinul meu , acest "prieten " al meu mia spus ca banii sunt trimisi de mama lui cand am ajuns acolo cel care imi trimitea banii era de genul masculin si el mi-a zis ca numai trimite mama lui ci unchiul lui si am scos banii , dar cred ca acei bani sunt bani "murdari" si nici nu stiu daca accea persoana de gen masculin este cu adevarat unchiu lui
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
dragosrazvan, utilizator
Daca vreti sa scapati curat,mergeti si faceti denunt impèotriva prietenului dumneavoastra,si declarati ca ati fost indus in eroare.Astfel,veti scapa de o pedeapsa penala..

De altfel,banii erau pe numele dumneavoastra,ceea ce inseamna ca stiati ca cineva a trimis bani pe numele dumneavoastra si ati acceptat sa-i ridicati.
Ar fi o posibilitate sa fi fost pe o mana cu prietenul,sau chiar ati fost indus in eroare,asta stiti dumnevoastra.Dar ca sa scapati,faceti denunt inainte sa va caute ei,pentru ca daca va prind ei inainte,va fi greu.

Nu inteleg nici de ce,acel prieten nu a ridicat cu buletinul sau.de ce au fost trimisi banii pe numle dumneavoastra,daca erau de la rudele dansului,trebuia sa va dea de gandit.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
andronache112, utilizator
pai la asta ma gandeam si eu dar e destul de complicat sa imi denunt "prietenul" eu nu stiu exact 100% sigur ca acei bani sunt "murdari" dar daca ar fi si ar veni direct la mine ar crede ca eu direct am profitat de acei bani ceea ce nu este adevarat .

Pai el nu sta in oras sta intr-o comuna la vreo 50 de km si mi-a spus ca sia uitat buletinul acasa si eu l-am crezut ..
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
dragosrazvan, utilizator
Daca vreti un raspuns corect care sa va ajute,fiti sincer

Intelegeti,nu conteaza ca buletinul lui era acasa,pentru ca banii erau dinainte pe numele dumneavoastra,deci minciuna asta nu tine.
el nu putea sa scoata banii cu buletinul sau.

Sa va asteotati cat de curand sa fiti cautat de politie,si cercetat penal,deoarece ati ridicat banii,si sunteti principal suspect.cum o sa demonstrati ca anu aveti implicatii,si ca nu ati cheltuit dumneavoastra banii

Alte discuții în legătură

Inselaciune adinnaiasi adinnaiasi Am gasit un anunt pe internet in care o doamna pe nume Alison dona spre adoptie pui de maimuta Capucin! am contactat-o pe acea doamna si mi-a zis ca daca vreau ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu nume false dedicated dedicated Buna ziua.ce pedeapsa risc pentru urmatoarele fapte Am dat doua tepe pe net in urmatorul fel: Am vorbit cu persoanele pe net si la telefon,sa face ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - santaj cu o filmare Anon4 Anon4 Am un prieten care a recunosc pe o filmare ca pot sa fac rost de haș sau de marijuana, am fost \"amenințat\" ca dacă nu dau niște bani o sa meargă cu ea ... (vezi toată discuția)