Buna ziua am si eu o problema , un prieten ma rugat sa scot niste bani trimisi prin WesternUnion care ar fi trebuit sa fie de la mama lui dar pe urma am aflat ca banii ar fi din alte surse .. cred ca ar fi inselaciuni ce pot pati in acest caz daca vine politia la mine la usa ? #-o eu nu am nici un amestec pur si simplu am fost prins in plasa
Cum credeti ca opereaza toate retelele de frauda cu carduri? Cum credeti ca pun mana pe banii respectivi? Direct? Sau pun pe un bun prieten sa ii ridice si apoi nu il mai cunosc. Inregistrati o discutie video cu respectivul pe telefon in care ii cereti ca alta data sa nu va mai ceara asemenea favoruri (de 2 ori e de ajuns) si puneti-o bine - foarte bine.
GermanAlex aceasta discutie exista deoarece el ma sunat si mi-a zis nu poti sa scoti bani ca trimite mama si nu stiu ce ca eu nu am buletinu .. oricum acum sunt putin mai calm problema era de socul pe care il aveau parinti mei :D
Nu inteleg panica asta ... este adevarat ca daca era frauda va cautau cei de la politie ... daca ulterior dumneavoastra dati declaratia asa cum este in realitate iar ei isi vor face treaba .... nu inteleg de ce atata frica ...
Inselaciune
adinnaiasi
Am gasit un anunt pe internet in care o doamna pe nume Alison dona spre adoptie pui de maimuta Capucin! am contactat-o pe acea doamna si mi-a zis ca daca vreau ... (vezi toată discuția)