avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare pentru comert cu pietre pretioase
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare pentru comert cu pietre pretioase

Buna ziua,
Am infiintat de curand o societate prin care doresc sa comercializez ceasuri placate cu pietre pretioase. Produsele le voi procura din SUA.
Trebuie sa am licenta pentru comercializarea pietrelor pretioase? Practic, bunul de baza este ceasul
Trebuie ca briliantele sa fie autentificate de vreo autoritate nationala in Romania? Eu pot procura de la comercianul din SUA Certificate Gemologice pentru fiecare produs in parte, dar nu stiu daca sunt recunoscute in Romania.
Va multumesc pentru amabilitate!

Alte discuții în legătură

Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de vreo autorizatie speciala... Cezar66 Cezar66 Buna seara ! Am depus actele ptr infiintarea firmei.Obiect de activitate este 4777-Comercializare ceasuri si bijuterii (mai precis bijuterii placate cu aur si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)