avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Confidentialitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Confidentialitate

Buna ziua,am si eu o nelamurire:mai exista dreptul la confidentialitate?Date confidentiale despre persoana fizica,despre firma,etc.
In conditiile in care pe net apare in monitorul oficial CNP,adresa oricui deschide o firma,pe o gramada de site-uri gasesti date personale care pot fi folosite de orice persoana,mai nou contra cost poti afla despre altii tot felul de informatii.Este legal?

Alte discuții în legătură

Vrajitorul.eu imi preia datele personale - ce pot face sa fie sterse? rayssablue rayssablue Am avut surpriza sa ma gasesc in baza de date din website-ul vrajitoul.eu Apar colo conturile care le am la banci (si depuneri si imprumuturi). Mai apar: ... (vezi toată discuția)
Buletinul procedurilor de insolventa fany22 fany22 Buna, Imi spune si mie cineva cum pot afla daca o firma e intrata in insolventa/faliment? se poate afla gratis, (aveti un link) sau cat costa un ... (vezi toată discuția)
Publicarea datelor cu caracter personal ContSters255696 ContSters255696 Buna ziua, Exista site-uri precum www.monitorul-oficial.org care nu numai ca publica date cu caracter personal, dar de asemenea, permit si motoarelor de ... (vezi toată discuția)