avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Servicii intracomunitare

Societatea intermediaza vanzarea unor marfuri din Austria unor clienti din Romania, avand un comision de 1% din valoarea marfii.
1.Cum facturam serviciul clientului din Austria, cu sau fara TVA (taxare inversa)?
2.Trebuie sa ne inscriem in ROI?
3.Factura de marfuri emisa din Austria catre clientul din Romania este fara TVA?

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Tva import ercsey.szabolcs ercsey.szabolcs Buna ziua. am o firma care importa marfuri din Polonia. Anul trecut trebuia sa ma inscriu in Registrul Operatorilor Intracomunitari, pe care am facut-o in ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara chirita gabriela chirita gabriela am achizitionat marfuri din Austria,factura emisa nu are trecut niciun cod de tva dar,tva-ul de 20%(cota Austriei) este mentionat in factura.Cum ... (vezi toată discuția)