avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer de la SC la PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer de la SC la PFA

buna ziua am o rugaminte daca ma puteti ajuta.lucrez la o societate de curatenie de un an si ceva,acum patronul a venit cu ideea de a semna un preaviz si sami faca angajarea la sora ei fiind pfa pe ceva cu stupii,eu lucrind pe curatenie ,ce am de pierdut?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 10 Iulie 2013
Nu solicitati incetarea c.i.m. incheiat cu S.C. pana nu semnati noul c.i.m. pe PFA. Nu pierdeti nimic, daca procedati astfel.
multumesc frumos,dar daca ii propun sami deschid eu pfa si sa colaboram nu ar fi mai bine pentru ea dar si pentru mine?
Cred ca ar fi mai bine asa , d.p.d.v. al fiscalitatii.
multumesc frumos,o seara placuta
ea imi spune ca are 59 de angajati si nu are voie decit 50 e ceva normal?este srl

Alte discuții în legătură

Srl vs pfa ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua - detin un SRL cu doua magazine de imbracaminte/incaltaminte, un angajat +patronul. Am o linie de credit in desfasurare ( ipoteca pe casa) si un ... (vezi toată discuția)
Buna seara , soțul meu lucra la o companie de transport marfa ... mircea15032007 mircea15032007 Buna seara , soțul meu lucra la o companie de transport marfa cand sa intors din cursa ia spus că să ia ce are in masina deoarece a pierdut cursa pe ruta ... (vezi toată discuția)
Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)