avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare de scurta durata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare de scurta durata


Buna ziua,

As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata a terminat Scoala Superioara de jurnalistica de 4 ani, insa nu are eliberata decat o adeverinta de absolvire a Scolii Superioare de Jurnalistica Bucuresti poate participa la concurs . Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 12 Iulie 2013
Consider ca nu poate participa la concurs daca nu face dovada absolvirii .
Consider ca poate...adeverinta de absolvire vine tocmai sa suplineasca lipsa diplomei de absolvire, care de cele mai multe ori se elibereaza dupa cel putin un an de la absolvire. Este o situatie tipica sistemului universitar din Romania. Adeverinta de absolvire face dovada absolvirii in lipsa diplomei, diploma ce nu se elibereaza mai devreme de un an de la sustinerea examenului de licentiere...
Daca nu are acea adeverinta nu are cum sa participe la concurs ca nu poate face dovada absolvirii cursurilor respective.

Citez:

.... insa nu are eliberata decat o adeverinta de absolvire a Scolii Superioare de Jurnalistica Bucuresti poate participa la concurs . ...


Adeverinta suna asa: Se adevereste ca X este absolvent al Scolii Superioare de Jurnalistica Bucuresti, promotia 2002, specializarea Presa scrisa, cu durata 4 ani, curs zi. Precizam ca absolventul a promovat toate activitatile obligatorii inscrise in planurile de invatamant.
In 2002...Scoala superioara de jurnalism Bucuresti este o facultate privata...nici nu stiu daca mai exista, dar din moment ce respectivul a fost licentiat in 2002, ar fii trebuit sa aiba o diploma de licenta. Cereti detalii...ceva nu suna ok...adeverinta a fost eliberata pentru a suplini diploma de licenta? in ce conditii? mai exista aceasta facultate? de cand dateaza aceasta adeverinta? daca facultatea nu mai exista, cum a fost eliberata recent o adeverinta de acest fel?...

Alte discuții în legătură

Adeverinta absolvent studii superioare vsn_gina@yahoo.com vsn_gina@yahoo.com Lucrez in compartimentul Personal al unei institutii publice.Cat timp este valabila adeverinta eliberata de facultate care atesta absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)
Directiva ue 2005/36/ec in urmatorul caz: 2000-2003 studii,pauza 4 ani apoi examen absovire 2007. cand se considera ca am absolvit: 2003 sau 2007? dariax dariax Am urmat scoala postliceala de asistente intre anii 2000-2003. Nu am dat examenul de absolvire in 2003 ci 4 ani mai tarziu. Cand se considera ca am terminat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta echivaleaza diploma de licenta??? steliana_victoria steliana_victoria Buna seara, in luna iulie anul curent am absolvit facultatea si cum stim cu totii diplomele de licenta se elibereaza dupa un an. Dupa absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)