Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract concesiune cabinet medical

Bună ziua
HG nr. 884/2004 privind concesionarea unor spații cu destinație cabinet medicale , mai este în vigoare ?
Din cercetările mele ... este, dar, poate mă înșel...
În cazul în care a fost abrogată, mă puteți ajuta, comunicându-mi actul normative prin care a fost abrogată .
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: danpaveloiu , utilizator 17:54, 12 Iulie 2013
Buna ziua,

Am verificat in programul legislativ si nu este abrogata!

Toate bune,
Laura
Miliarde de mulţumiri !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract concesiune spatiu primarie mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu cu destinatie medicala, unui SRL. Prin contractele standard, este interzisa [b]sub[/b]concesionarea de catre ... (vezi toată discuția)
Concesionarea cabinetului medical medicfamilie medicfamilie Buna ziua! Am solicitat Consiliului Local Comunal concesionarea spatiului in care functioneaza cabinetul medical, in baza Hotararii nr.884/2004 care stabileste ... (vezi toată discuția)
Darea in comodat a unui spatiu concesionat de primarie, cu acordul primariei mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu medical unei firme pe Hotărârea nr. 884/2004. Ca sa suga mai multi bani de la Casa de Asigurari, patroana ... (vezi toată discuția)