avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilizare mostre- cheltuieli de publicitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilizare mostre- cheltuieli de publicitate

buna ziua, am si eu urmatoarea situatie: achizitie intracomunitara de energizante, pentru care se acorda din partea furnizorului si o cantitate X cu valoarea 0, oferite ca si mostre. Eu le pot oferi mai departe ca si mostre? se pot incadra la chelt de publicitate, daca ele au intrat cu valoarea zero? Cum le scad din gestiune? Si o alta intrebare ar fi, pot fi vandute aceste mostre? Cum procedez? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, am si eu urmatoarea situatie: achizitie intracomunitara de energizante, pentru care se acorda din partea furnizorului si o cantitate X cu valoarea ... (vezi toată discuția)
Inregisistrarea in contabilitate a produselor oferite gratuit CRAITA DANIELA CRAITA DANIELA O societate producatoare de siliconi, face actiuni promotionale de genul pentru 2 paleti de siliconi cuparati, ofera gratui un pistol de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate si contabilitate la achizitii intracomunitare ioana_ada ioana_ada buna ziua am urmatoarea problema -in luna aug.2008 am o achizitie intracomunitara de bunuri din italia nc.371=401 si 4426=4427 -societatea vinde marfurile ... (vezi toată discuția)