avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum intru in posesia unor acte care demonstreaza ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum intru in posesia unor acte care demonstreaza ca sunt proprietara?

buna seara!voi incerca sa fiu foarte scurta...am cumparat cu ceva timp in urma niste masini,pe care nu le-am inmatriculat in schimb le-am declarat la fisc si platesc impozit pentru ele.in momentul de fata am doar niste copii ale acelor acte,actele in original si cheile masinilor sunt la fostul meu prieten,care nu vrea sa mi le inapoieze....ce pot sa fac sa intru in posesia lor????va rog ajutati-ma cu un sfat...precizez ca totusi nu as vrea sa-i fac rau...multumesc anticipat!
PS va rog din suflet daca cineva ma poate ajuta am nevoie de sfaturi in seara aceasta,maine e posibil sa fie prea tarziu....s-ar putea sa se voalatizeze acle acte,chei....
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2009
ela13, utilizator
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 09:58, 20 Aprilie 2021
Daca platiti impozit la administratia financiara inseamna ca sunteti proprietarul, nu?cine le-a declarat?
eu le-am declarat personal si da sunt proprietara,numai ca acum nu o pot demonstra decat cu niste copii deoarec actele in original se afla la fostul meu prieten....pot scoate orice fel de hartie de la fisc,care sa demonstreze de cand le detin si ca platesc impozit pentru ele...ce solutie am sa recuperez actele in original???
Sa le declarati furate sau pierdute.
pt inceput imi cer scuze pt ca nu v-am multumit pt primul raspuns,sunt foarte afectata si foarte distrata...va rog sa ma scuzati inca odata....m am gandit si eu la cele 2 variante sa le declar pierdute nu pot pt ca nefiind trecuta in cartea de identitate a acestora,nu mi se vor da duplicatele actelor...iar furate nu as vrea sa le declar pentru ca nu mi s-au furat,le am dat de bunavoie avand incredere....stiu ca prostia se plateste...dar totusi e vorba de o suma importanta de bani...poate chiar munca me p o perioada foarte lunga de timp....multumesc inca odata pt ajutor si rabdare....
Bun nu sunteti in CI dar aveti un contract de V-C, ceva un act.Cum le-ati declarat la administratie?

Alte discuții în legătură

Succesiune instanta ciucaclaudia ciucaclaudia Buna ziua, In mai 2022 s-a pronuntat divortul, in ianuarie 2023 fostul sot a decedat avand 2 copii minori.In timpul casniciei am construit o casa unde suntem ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)
Am dat imprumut masina de leasing ContSters300701 ContSters300701 Buna ziua. Am si eu i intrebare daca nu va suparati, poate ma poate ajuta si pe mine cineva. Am avut si am niste probleme de sanatate care a facut sa las ... (vezi toată discuția)