avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare praznicar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare praznicar

Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu un sfat legat de autorizatiile necesare pentru a deschide un praznicar langa un cimitir.Vreau sa ridic o cladire unde sa prepar si sa servesc mancare pentru inmormantari,parastase si as vrea sa-mi spuneti ,in primul rand,ce conditii ar trebui sa indeplineasca bucataria si sala de mese si apoi ce autorizatii sunt necesare si cam cat ar costa fiecare.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru un fast food Ana1987 Ana1987 Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de ... (vezi toată discuția)
Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru deschiderea unui restaurant RazvanSN RazvanSN In primul rand \"Buna ziua\" si bine v-am gasit pe acest forum . De curand am achizitionat un apartament la parterul unui imobil si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)