avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesiune teren
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesiune teren

consiliul local are un teren care este in trecut domeniul privat al comunei, pe care vrea sa il concesioneze.....langa acest teren eu detin un teren in proprietate pe care care am edificate niste constructii,constructii inregistrate pe o societate-SRL-...........as dori sa-mi extind afacerea concesionand si terenul alaturat care,ma repet,este in domeniul privat al consiliului local....intrebarea este,pot sa il concesionez prin atribuire directa prevalanda-ma de art.15 litera e din Legea 50/1991,privind autorizarea executarilor lucrarilor de constructii sau aici actioneaza Legea nr.215/2001 a administratiei publice locale care spune ca terenurile consiliului local pot fi vandute concesionate sau inchiriate numai prin licitatie publica?

Alte discuții în legătură

Constructii ce pot fi efectuate pe un teren care este dat in concesiune Daniela Radu Daniela Radu Am si eu o intrebare: aveti idee care este actul normativ (numar, data aparitiei) care prevede ce tip de constructii pot fi efectuate pe un teren care este dat ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren constructii s_mari s_mari ce se intampla cu terenul concesionat pt constructii dupa trecerea termenului de 45 de ani? terenul se afla in proprietatea privata a comunei. cand si cum pot ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)