avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Alimentatie publica- autorizatie de functionare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Alimentatie publica- autorizatie de functionare.

Va rog sa-mi indicati temeiul legal in baza caruia primaria imi solicita acordul tuturor locatarilor de pe scara, pentru a-mi emite autorizatia de functionare a unui cafe-bar sau pizzerie?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:23, 26 Aprilie 2005
legea nr.300/2004 prevede modalitatea de avizare a unei soc. iar potrivit legislatie aocicatiilor de proprietari 234/2002 si ordonate si hotarari este prevazut o astfel de [procedura. Acordul locatarilor din imobil cu privire la activitatea comerciala, iar de anul trecut toate primarile au scos si un HCL pe aceasta problema.
Multumesc.
Mentionez ca spatiul respectiv este prin destinatie spatiu comercial si nu locuinta.
Asa ca nu vad care e problema vecinilor.
Nu mai spun ca e imposibil sa-i convingi pe toti.
Este valabila inca zicala cu capra vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru o mică pizzerie Jvs81 Jvs81 Buna.Daca un spațiu de la parterul blocului este comercial și intenționez sa deschid o pizzerie îmi va trebui acordul proprietarilor ? De la primărie așa ... (vezi toată discuția)
La parterul blocului functioneaza un bar in baza unei autorizatii ... 1968CR 1968CR La parterul blocului functioneaza un bar in baza unei autorizatii emise de Primarie in 2019. La vremea respectiva Asociatia a dat aviz pentru ca proprietarul ... (vezi toată discuția)