avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Documentatie livrare si montaj ferestre Austria
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Documentatie livrare si montaj ferestre Austria

Buna ziua, doresc sa transport cu o autoiutilitara a firmei mele in austria 15 buc. ferestre PVC executate in romania, ptr a le monta la o Pers. fizica, si doresc sa stiu de ce acte am nevoie la vama ptr acest transport. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Aprobari pentru montare ferestre termopan gheorghe200 gheorghe200 Este nevoie de aprobari de la autoritatile statului sa montez feterestre termopan cu timplarie pvc la un imobil din zona cu statut special? Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Import cladire metalica proprie caraybean caraybean Vreau sa aduc din strainatate EU, o cladire metalica pe care am cumparat-o acolo si pe care vreau sa o montez in Romania. Stie cineva sa ma sfatuiasca cu ... (vezi toată discuția)
Amenda transport international persoane Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care: -lucrez in Italia cu contract de munca -ma ... (vezi toată discuția)