cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

VoL 
	    	Utilizator

VoL 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 VoL 
	    	Utilizator

VoL 
	    	Utilizator	    

fiducius55	                   

Problema Juridica: Testament-Donatie-Succesiune                                               
 Buna ziua. Onorabile avocat,notar   
                  ... (vezi toată discuția)
	                    fiducius55	                   

Problema Juridica: Testament-Donatie-Succesiune                                               
 Buna ziua. Onorabile avocat,notar   
                  ... (vezi toată discuția)

ileana-carmen	                   

Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema:
Tatal meu este casatorit a doua oara si nu are copii din aceasta casatorie. Din prima, casatorie, ... (vezi toată discuția)
	                    ileana-carmen	                   

Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema:
Tatal meu este casatorit a doua oara si nu are copii din aceasta casatorie. Din prima, casatorie, ... (vezi toată discuția)

Marica_sz	                   

Am un apartament care doresc sa donez pentru fiica mea casatorita. Se poate dona  in proportie de X% pentru ea si Y% pentru sotul ei? Aceasta donatie ... (vezi toată discuția)
	                    Marica_sz	                   

Am un apartament care doresc sa donez pentru fiica mea casatorita. Se poate dona  in proportie de X% pentru ea si Y% pentru sotul ei? Aceasta donatie ... (vezi toată discuția)