avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Completare acte inregistrare masina
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Completare acte inregistrare masina

buna ziua am cumparat o masina de la un domn am fcut contractul de vanzare cumparare si toate actele premergatoare, de la fisc acest domn mia dat 2 foi una pe care zice ca el are 62% din masina si fiul lui 38% ... la inmatriculari mi sa spus ceva de curator ce trebuie sa fac ?? eu am la dosar atasat si actul se succesiune mostenire) . iar contractul de vanzare cumparare este facut intre mine domnul acela si fiul sau in varsta de 17 ani ...

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovinieta, masina vanduta EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua...am si eu o mica problema.... acum ceva timp am vandut o masina...un golf 2 mai exact...si astazi am aflat ca domnul caruia i-am vandut masina nu a ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere GaMart GaMart Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract intretinere intre mine si unchiul meu de 88 de ani ? De asemenea dinsul are un fiu de 62 de ani cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, doresc si eu o lamurire: in luna iulie am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, am scazut-o de la taxe si impozite. Cumparatorul a ... (vezi toată discuția)