avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la furnizor telefonie preluata de o firma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la furnizor telefonie preluata de o firma de recuperari creante

Buna ziua,

Am si eu o problema. In dec 2011 nu am mai putut plati 2 facturi , in valoare totala de 600 lei. Am ramas fara loc de munca, apoi m-am angajat pe un salariu mai mic...in fine. Saptamana trecuta am primit de la firma o scrisoare prin care imi solicitau sa achit suma de 2400 lei, care reprezinta:
600 lei datoria + 600 lei penalitati de intarziere +1200 lei taxa de recuperare. Am sunat si am discutat cu un domn care mi-a spus ca pot plati esalonat. Cu toate astea, mi se pare exagerat de mult sa platesc de 4 ori suma. Ce pot face in acest caz? Acea taxa de recuperare mi se pare abuziva. Ce ma sfatuiti?
Multumesc, Camelia


Ultima modificare: Marți, 13 August 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu firma de recuperari creante adelina1987 adelina1987 buna! as dori sa ma ajutati cu un sfat. Am avut 2 facturi restante la o firma de cosmetice din nov, respectiv dec 2011 IN VALOARE DE 550 lei cu aprox, ... (vezi toată discuția)
Executare silita cameliabucur1 cameliabucur1 Buna ziua! Va rog sa mi explicati si mie ce pot face in cazul in care nu am nici un venit sau bun , proprietatea personala, dar am primit o somatie pentru ... (vezi toată discuția)
Datorie dscumpitza dscumpitza Buna! Vechea poveste. Am facut abonament in ianuarie 2007 la orange, iar in 2011, decembrie, am platit ultima factura, desi aveam contract pe inca aproximativ ... (vezi toată discuția)