avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal - urmarire, spargere cont Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal - urmarire, spargere cont Facebook

buna ziua as avea si eu o intrebare la care astept si un raspun in legatura cu facebooku, fostu meu prieten si-a angajat o televiziune pentru a ma urmari neavand incredere in mine ... cei angajati mi-au spart parola de facebook si au luat drept ca dovada convorbirile mele cu diferite persoane cu care ma confesam ... ca a-si fi gresit ...confesanduma si i-am ascuns lucru asta ....ei vor sa ma difuzeze pe postul tv ..i-au zis fostului meu prieten sa astepte momentu potrivit si sa nu imi zica nimic ..dar eu intrun final am afllat de la el era in stadiu de ebrietate si m-a sunat... as dorii sa ii dau in judecataa daca se poate ... bineinteles ca mi-au spart contu pentru violarea corespondentei ...
Puteti face plangere penala sau sa deschideti proces civil.
cei de la televiziune o fi emisiunea de pe postul PRIMA TV ? Poate este emisiunea numita: Tradati in dragoste.
Din cate am vazut cei filmati de acest post de televiziune nu au dat sau nu au putut da in judecata postul de televiziune Prima tv.
Eu am avut caz pe ceva asemanator si se poate...

Aceasta emisiune TV este regizata.
Adica nu este ceva ,,pe bune" si bazata pe realitatea efectiva...
odata ce numai ai nimica cu el nu are nici un drept sa iti verifice facebookul si nici altii platiti cu miliarde nu cred ca e corect fata de un om sa te bagi in viata lui daca numai ai nimic cu el ......
Puteti depune plangere penala, nu aveau dreptul sa va acceseze contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tv - imagini difuzate fara acordul meu tavvo tavvo cineva m-a convins sa dau un intrviu in fata camerei.nu un reporter insa. imaginile au ajuns la tv si difuzate insa fara acordul meu. pot face ceva in ... (vezi toată discuția)
Acces neautorizat cont email deeaa5 deeaa5 Buna ziua, Prietena actuala a fostului meu prieten se pare ca ne urmareste, pe mine si pe sotul meu. Nu mai povestesc toate prostiile pe care le face femeia ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)