avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Regularizare Eon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Regularizare Eon

Buna ziua!
Problema mea, destul de complicata, e urmatoarea: in decembrie 2012 primesc o factura de regularizare de 2600ron in conditiile in care facturile s-au platit.
Consumul zilnic estimat de 23 de kwh: ABSURD! Urmatoarea factura (curent) dupa citire : 1000ron. Consum zilnic 32 kwh!!!!Noi fiind consumatori casnici!
Plingere la Eon , contorul luat pentru verificari...prin mai...se decide ca era defect dar SURPRIZA se scade doar ultima factura de 1000ron!!!Din nou plingere si din nou asteptare!!!
In plus, cu nou contor nu s-a mai consumat mai mult de 8-9kwh pe zi, in conditiile in care familia noastra a crescut din octombrie cu 2 membri.
Astept orice sugestie care mi-ar putea ajuta!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Regularizare factura gaz corecta ! ContSters226071 ContSters226071 buna ziua! eu sunt consumator casnic de gaze naturale, avand contract cu autocitire LUNARA si beneficiez de ajutor de caldura LUNAR = 262 ron. facturile ... (vezi toată discuția)
Abuz "enel" lary_alexandra2 lary_alexandra2 In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)
Contor electric lungus lungus ce se poate intampla daca la citirea unui contor electric se gaseste mai putin decat s-a factirat? adica s-a platit in plus cu , sa zicem,1000 kw. (vezi toată discuția)