avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie autoturism din Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie autoturism din Germania

Am achizitionat un autoturism in valoarea de 7600 EUR din Germania. Sunt societate neplatitoare de TVA (agent asigurari). Am obtinut de la Finante un cod de platitor de TVA si inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari. Ce documente trebuie sa depun la finate pentru aceasta achizitie? D390?D300?D394? sau altceva?
Pentru depuneri on-line trebuie din nou obtinerea aprobarii pentru noul CUI cu RO?

Alte discuții în legătură

Achizitii auto intracomunitar toareanelia toareanelia Societate platitoare TVA trimestrial doreste achizitie intracomunitara autoturism care sunt declaratiile care trebuie depuse , va plati TVA in vama ? (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara marietasok marietasok Poate ma ajuta si pe mine cineva!!! Am o societate care este neplatitoare de tva: cabinet medical. Cumpara din Germania materiale auxiliare de la o societate ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)