avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca am avut alcoolemie in aerul expirat peste 0,6
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca am avut alcoolemie in aerul expirat peste 0,6

pot sa fac o cerere pt a putea conduce pana la calcularea alcoolemiei in sange?
PErmisul este retinut pe perioada cercetarilor , dvs avand o dovada fara drept de circulatie.
Singurul care din punct de vedere legal,intr-o astfel de situatie da aprobare sa circulati in continuare este procurorul care instrumenteaza cauza. Sperantele ca procurorul sa dispuna eliberarea unei dovezi provizorii de circulatie sunt sub zero.
Puteti face cererea dar sansele sunt mici.
0,6 in aerul expirat inseamna 1,25 - 1,30 in sange. deci e peste limita legala mult.
si daca imi iasa 0 la proba de sange cinei vinovat pt ca permisul a fost retinut pe nedrept.?????????asta cum se mai considera, primesc despagubiri ca miam pierdut locul de munca din cauza lor?
Daca s-a savarsit un abuz de drept , va puteti indrepta impotriva agentului de politie care a comis aceasta nedreptate , pt daune morale si materiale , daca au existat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool costi_caly costi_caly salut! am consumat 2 pahare de bere si dupa aproximativ 10 minute am fost oprit testat si am avut alcolemie de 0,3 am cerut probe biologice dar am fost plimbat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.38 mg/l - inapoiere permis conducere niculaucarmen niculaucarmen pentru depistarea unei alcoolemii cu aparatul etilotest de 0.38 mg/l la volanul masinii, in cazul uneui accident (acrosarea unui autoturism) se poate solicita ... (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)