avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face partaj voluntar pentru imobil cu impozit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face partaj voluntar pentru imobil cu impozit platit la zi,dar cu amenzi neachitate(de circulatie)?

se poate face partaj voluntar pentru imobil cu impozit platit la zi,dar cu amenzi neachitate(de circulatie)? In certificatul fiscal apar aceste datorii, insa, tranzactionarea unui imobil este legata de datorii precum amenzi neplatite? notarul spune ca aceste datorii trebuiesc achitate pentru a putea fi autentic actul. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Obligat sa platesc impozitul doar pentru ca avem adresa comuna ContSters410192 ContSters410192 Zilele trecute mama mea a mers la primarie sa scoata un fiscal pentru casa pentru a putea face succesiunea dupa bunica mea. Cand a ajuns acolo, o doamna ... (vezi toată discuția)
Succsiune dupa decesul arintilor INDREA RAMONA ALINA INDREA RAMONA ALINA am inteles ca trebuie sa fac partaj succesoral in instanta dar unde trebuie sa incep tote acestea. Iar daca avem impozit sau taxe neplatite impiedica cu ceva ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)