Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare

Buna ziua
M-am nascut la 24 august 1955, lucrez in invatamant si doresc sa stiu la ce varsta voi iesi la pensie avand in vedere ca anul acesta doresc sa ma angajajez doar cu jumatate de norma.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:22, 21 August 2013
Barbat-la 65 de ani.
Femeie-la 60 de ani si 2 luni.
Perioada cat veti lucra cu jumatate de norma este stagiu de cotizare egal cu perioadele lucrate cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? elennna elennna Buna ziua. Sunt nascut la data de 15 noienbrie 1955. Am o vechime in munca de 40 de ani. Am grupa 1 in proportie de 50% (21 de ani si 8 luni). Cand as putea ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters90070 ContSters90070 Sunt nascut in decembrie 1955 si lucrez din septembrie 1979, fara intrerupere. Nu am grupe speciale. Cand pot iesi cel mai devreme la pensie (anticipat, sau ... (vezi toată discuția)
Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)