avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dosar preturi de transfer
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dosar preturi de transfer

A intocmit cineva dosar de preturi de transfer? Am o prestare servicii constructii intragrup si am citit ca e obligatoriu intocmirea dosarului de preturi de transfer, si ca majoritatea controalelor fiscale si de la garda pun accent pe acesta! Daca ma poate ajuta cineva cu detalii va rog, intrucat solicit si rambursare de tva si trebuie sa fie intocmit ca la carte! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:08, 31 August 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la tranzactii imobiliare? claudiaraduica claudiaraduica Este adevarat ca noua procedura presupune plata TVA de catre firmele care achizitioneaza proprietati imobiliare (atat constructii, cat si terenuri) si apoi ... (vezi toată discuția)
Este necesar bonul fiscal? drei20 drei20 Buna ziua, Pentru o firma neplatitoare de TVA, codul caen 7112 ( mai clar firma de cadastru), este obligatoriu sa se emite bon fiscal daca aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Lista firme tva la incasare ralucaboeriu ralucaboeriu Buna ziua! Imi spune cineva unde gasesc lista cu firmele care folosesc tva-ul la incasare. Va multumesc! (vezi toată discuția)