avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal de distrugere dupa calamitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal de distrugere dupa calamitate

va rog un raspuns corect pentru urmatoarea situatie;
In urma unei calamitati produsa de o ploaie torentiala .unitatea comerciala a fost afectata 90% fiind inundate si distruse multe marfuri{mentionez ca marfurile afectate erau prafoase ,ciment var, ipsos,etcmulte alte materiale de constructii.Din cite m-am informat aceste marfuri distruse si deteriorate trebuiesc inventariate si in baza unui proces verbal si a unui aviz de insotire ,marfa se poate arunca la serviciul de salubritate ptr a fi scazute din gestiune.Intrebarea mea este? -ca toate marfurile gen ciment var, au fost descompuse de apa si practic nu am avut ce sa arunc la gunoi decit ceva ambalaje.banuiesc ca aceste documente trebuiesc semnate de cineva ca sa fie credibile?desi de la Primamarie .Serviciul de situatii de urgenta mi-a trimis confirmarea ca la acea data s-a intimplat inundatia soc.Pun la dosar procesul verbal si i nventarul nesemnat de serviciul de salubritate??
VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Proces verbal de calamitate vasilicaburnaz vasilicaburnaz varog sa ma lamuriti in urmatoarea problema Am un srl si in urma ploilor abundente magazinul mi-a fost inundat deteriorindu-mi si provocindu-mi multe pagube ... (vezi toată discuția)
Lichidare stoc marfuri dorub dorub Buna ziua, In anul 1992 am infiintat o societate comerciala cu profil \"Comert cu amanuntul...\". Aceasta a functionat pana in anul 2004. Din 2004 pana in ... (vezi toată discuția)
Marfa deteriorata,expirata......se poate scade din gestiune ? majoritar majoritar Am un magazin de uz casnic cu peste 2 000 de repere si inevitabil mai este si marfa deteriorata (sticla,emailuri....) sau iesita din termenul de garantie. ... (vezi toată discuția)