avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu functionar primarie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu functionar primarie

Mă numesc D.M. lucrez din anul într-o primărie din judeţul Ilfov.
Nu am studii superioare, sunt încadrata ca referent gradul principal, clasa de salarizare, gradaţia, cu un salariu total brut de 818 lei.
Credeţi că salariul este calculat corect?

Alte discuții în legătură

Salariu funcþionar public dmc dmc mă numesc D.M.sunt funcţionar public într-o primarie din anul 2005. am 20 ani vechime în muncă din care 8 la actualul loc de muncă. sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)
Cuantumul salariului mayuk27 mayuk27 Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)
Incadrare la promovare functionari publici lenareg lenareg Buna seara, Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare caz concret: - ... (vezi toată discuția)