avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare in Romania hotarare divort - solutionat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare in Romania hotarare divort - solutionat in Norvegia

Buna ziua!

Doresc sa stiu ce trebuie sa fac si care sunt costurile pentru a inregistra o hotarare de divort data de autoritatie Norvegiene ( definitiva ) la Tribunalul din Romania. Actele care doresc sa le inregistrez in Romania sunt:
- hotarare divort ;
- hotarare vizitare minor;
- hotarare de schimbare a numelui .
Toate sunt emise de autoritatie Norvegiene . Doresc ca aceste documente as fie inregistrate si in Romania pentru a-mi elibera un nou pasaport .

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)
Divort în strainatate ºi paºaport pentru minor chanterelles chanterelles Locuim în UK, domiciliul stabil este in România. Intrebarea mea are mai multe tăişuri, am sa incerc sa explic pe scurt. Sunt în proces de divort în ... (vezi toată discuția)