avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declararea unui punct de lucru la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declararea unui punct de lucru la Registrul Comertului

Buna seara, as dori sa stiu daca pentru declararea unui punct de lucru al unui srl la Reg. Comertului sunt suficiente si acceptabile urmatoarele doc:
- protocol de parteneriat intre srl-ul in discutie si detinatorul spatiului respectiv (care prevede faptul ca srl-ul va utiliza o parte din acep spatiu si o precizeaza, contra, nu a unei chirii ci a, unei cotizatii lunare)
- documentele doveditoare ale detinerii spatiului de catre detinator respectiv HCL prin care detine spatiul in folosinta gratuita si schema amplasamentului respectiv.

Intreb acest lucru deoarece Reg Comertului nu a acceptat ca suficiente aceste documente pentru declararea unui punct de lucru si a solicitat contract de comodat/inchiriere
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:55, 1 Septembrie 2013
E corect ca vi s-a cerut numai contract de comodat sau de inchiriere pentru ca asa prevede legislatia si nimic altceva.
Detinatorul spatiului sa va faca un contract de comodat daca are acest drept.
,, Detinatorul" spatiului trebuie sa aiba acceptul proprietarului sa poata subinchiria sau sa incheie un contract de comodat cu o terta persoana. Acesta este motivul pentru care banuiesc registrul comertului nu a acceptat inregistrarea punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru emillius emillius Buna ziua, Pentru deschiderea unui punct de lucru cu activitate comerciala, pe langa actele proprietarului si contractul meu de inchiriere, pentru Registrul ... (vezi toată discuția)