avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie catering
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie catering

Salut! Am o nelamurire legata de autorizatiile in ceea ce priveste cateringul. Are dreptul orice restaurant cu activitate normala sa efectueze si catering sau este nevoie de o alta autorizatie? De asemenea, este nevoie de o autorizatie speciala pentru transportul alimentelor, avand in vedere ca aceasta operatiune ar fi efectuata de o alta firma (o firma specializata doar pe livrari), dar care nu are niciun amestec in preparera si ambalarea produseleor? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 17:01, 24 Martie 2009
5621-Activitati de catering, firma specializata in livrari ar trebui sa aiba toate autorizatiile pentru transportul in bune conditii.
Probabil nu am fost indeajuns de explicit. Firma de livrari este in curs de infiintare, deci este tot la inceput si nu stiu exact daca au nevoie de o autoriaztie sanitar-veterinara pentru a efectua transportul, tinand cont de cele mentionate mai sus (nu au niciun amestec in preparare si impachetare, doar transport in cutii speciale). Cealalta problema este lamurita, trebuie autorizatie speciala pentru operatiuni de catering. Multumesc.
Buna,
in legislatia sanitara veterinara este prevazut ca mijloacele de transport sunt autorizate de catre ei fie pentru produsele de origine animala fie pt prod de origine nonanimala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii in functie de activitatea delarata principala? tinaval11 tinaval11 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o enigma , caci pana acum unii zic asa iar altii exact invers. Vreau sa deschid o pizzerie , dar fara a servi in incinta ... (vezi toată discuția)
Norme ptr catering hambra hambra exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering??? ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)