Avocat   FLORENTINA ALBU, Avocat
 Avocat   FLORENTINA ALBU, Avocat 	
			 Ileana Schwarz 
	    	Avocat

Ileana Schwarz 
	    	Avocat	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Ileana Schwarz 
	    	Avocat

Ileana Schwarz 
	    	Avocat	    

Ileana Schwarz, Avocat
 Ileana Schwarz, Avocat 	
			 darom	                   

Executarea voluntara a deciziei de anulare concediere si reintegrare salariat este tinuta de vreun termen? Neexecutarea hot de reintegrare este infractiune cf ... (vezi toată discuția)
	                    darom	                   

Executarea voluntara a deciziei de anulare concediere si reintegrare salariat este tinuta de vreun termen? Neexecutarea hot de reintegrare este infractiune cf ... (vezi toată discuția)

Gabriel Amironesei	                   

Stimati colegi supun pre dezbatre urmatorul articol deosebit de interesant, drept urmare astept cu nerabdare opiniile d-voastra, opinie lansata de catre dr. ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriel Amironesei	                   

Stimati colegi supun pre dezbatre urmatorul articol deosebit de interesant, drept urmare astept cu nerabdare opiniile d-voastra, opinie lansata de catre dr. ... (vezi toată discuția)

pacurariu maria	                   

Buna 
in data de 11.02.2010 am inregistrat cererea mea pentru repunerea in drepturi in urma sentintei si plata salariilor.Institutia a facut recurs pe ... (vezi toată discuția)
	                    pacurariu maria	                   

Buna 
in data de 11.02.2010 am inregistrat cererea mea pentru repunerea in drepturi in urma sentintei si plata salariilor.Institutia a facut recurs pe ... (vezi toată discuția)